Der er ikke noget så skønt, som når foråret for alvor begynder at vise sig. I år er vi så heldige, at vi ikke engang er færdige med februar måned, og allerede nu kan vi begynde at mærke, at det bliver et smukt og solrigt forår i år. Man kan selvfølgelig aldrig helt regne med det, og måske får vi sne sne igen i marts, men jeg er optimistisk. Jeg er så optimistisk, at jeg allerede nu vil sætte gang i foråret med en ny Valentino taske. En smuk og lækker Valentino taske fra Kassandra, som i den grad siger forår, hvis du spørger mig.

En Valentino taske i en lys forårsfarve

Hver eneste sæson ser vi nye modekollektioner, og nogle af dem varer ved, mens andre skiftes ud hurtigt. Jeg er ikke så stor en tilhænger af Fast Fashion, men jeg kan godt lide at forkæle mig selv med noget nyt, når vi går en ny årstid i møde.

Jeg kan slet ikke undgå at få en smule forårskuller, når det allerede i februar måned næsten er varmt nok, til at du kan sidde udenfor og spise frokost i solen. Så selvfølgelig skal foråret fejres med noget nyt og lækkert som denne smukke Valentino taske.

Min nye Valentino taske fra Kassandra er i en smuk cremefarve, som jeg næsten vil kalde hvid. Der findes ikke et bedre valg til at fejre foråret end denne Vaentino taske.

En Valentino taske for livet

Selvom jeg jo som nævnt elsker at forkæle mig selv med noget nyt, når vi går sådan et smukt forår i møde, så er det altså ikke ensbetydende med, at jeg kun vil bruge min nye og smukke Valentino taske, mens det er forår.

Hvis der er et brand, jeg er særligt loyal over for, så er det dette italienske modebrand. Jeg ved nemlig, at jeg har fået mig endnu en Valentino taske for livet, fordi den er i en kvalitet, der kan klare hvad som helst.

Den smukke Valentino taske er en vaskeægte Rockstud bag af 100% kalveskind fra smukke Italien. Den har den fineste læderforing og den smukkeste kæde til skulderen.

Derudover er den ikke så upraktisk, som størrelsen måske kan give udtryk for. Den er nemlig fantastisk indrettet med et rum og indvendige lommer til kort, så den kan mere eller mindre bruges til alle lejligheder. Jeg har altså ikke bare fået mig en rockstud bag til foråret. Jeg har fået mig en Valentino taske for livet.