Min uovertrufne yndlingsrestaurant i Roskilde er helt klart La Rustica. Det er svært at forklare en hel præcis årsag. Der er mange faktorer der gør La Rustica til en så god Roskilde restaurant. Jeg kan godt lide deres mad. Det er måske den primære årsag, men også den gode placering på Ro’s torv og de åbne behagelige lokaler og den gode betjening tæller helt klart også med i det samlede regnskab. Jeg kan rigtigt godt lide det italienske køkken og den måde Roskilde restaurant la rustica bruger og laver mad med respekt for råvarer. Herunder klassiske italienske råvarer som parmesan, tomater, mozzerella og fisk.

Jeg har selvfølgelig som det første benævnt La Rustica som min yndlings Roskilde restaurant.

italiensk roskilde restaurant

Første gang jeg var på La Rustica var en gang for to år siden, hvor jeg var inde i centeret og shoppe og blot ville have en sandwich. Jeg blev budt velkommen med åbne arme og spurgt om hvad jeg kunne tænkte på deres roskilde restaurant. Jeg sagde jeg havde lyst til mozzeralla og skinke og derefter foreslog de deres sandwich. Den var med lækkert nybagt brød, pesto og rucula. Da jeg havde spist rub og stub, sagde jeg tak for mad og at jeg helt sikkert ville komme igen. Og det har jeg været. Der min favorit Roskilde restaurant.

Italiensk restaurant på menuen

Udover deres sandwich er jeg også vild med deres forskellige pastaer, især deres carbonara. Jeg kan også rigtig gode lide La Rustica retter med fisk. De tilbereder råvarerne nænsomt og med stor respekt for det italienske køkken.

Det er flotte lokaler inspireret af Italien og det er nærmest som at træde ind på en italiensk cafe i Norditalien når jeg besøger La Rustica Roskilde restaurant.

Af og til er jeg som alle andre en smule presset på arbejde og når ikke hjem i ordentlig tid og laver mad. På de dage hænder det at jeg dribler forbi en restaurant Roskilde og tager noget take away med hjem. Det gør jeg gerne fra La Rustica, da de hurtig kan lave noget lækker italienske mad.