Spørgsmålet som mange familie i dagens Danmark vil have meget svært ved at svare på, da begge dele ville være noget som de har brug for. Men det kan være svært og du har som familie med børn, mest lyst til at give dem en rejse de vil huske, men du vil også gerne give dine børn et dejligt hjem som de i mange år frem kan nyde, og ikke mindst et sted som du selv vil nyde at invitere dine gæster hjem til.

Men det som ofte sker er at du vælger rejsen i år også går der et år og det bliver sommer i Danmark, som vi alle kender den også har vi mest af alt bare ikke lyst til at være hjemme i det sløve danske sommer vejr som vi alle kender det. Derfor vælger vi ofte rejsen frem for renoveringen af huset. 

Men hvad ville vi kunne få for en rejse kontra det der ville blive renoveret hjemme i vores kære bolig, jo ser du vi kunne både få en professionel maler ud, vi kunne et nyt badeværelse, ny stue, eller optimering af vores børneværelser. Listen er lang men de fleste vælger faktisk at få stuen renoveret først før de begynder at kigge på de andre områder i boligen. 

Det som folk vælger færrest gange er faktisk deres trægulv, ofte er det et element som bliver overset af mange, men som faktisk burde være et  sted mange skulle kigge hen, hvis de virkelig ville have noget for pengene. Men en gulvafslibning er både dyr og kræver meget arbejde selv, før en gulvsliber kan komme ud of kigge på gulvene, det er nemlig ofte fordi at rummene skal være tømt og alt skal kunne stilles et andet sted, før at gulvmanden kan gå i gang med arbejdet. Men jobbet er udført vil gulvene være som nye og hele familien kan glædeligt se de nye gulve, som faktisk har givet hele stuen helt nyt image. Mit råd er derfor altid at starte med en omgang maling og derefter en afslibning af gulve

Har du brug for mere info, så skriv endelig en kommentar nedenunder, så skal jeg nok gøre mit for at få besvaret den så hurtigt, som muligt. 

Rigtig dejlig dag derude!!