En stor familie kræver en stor bil, men oftest må man vælge om man vil prioritere udseende over rummelighed. De fleste mennesker har en holdning til hvordan deres bil skal se ud, og man vil helst ikke blive set i en bil der skiller sig alt for meget ud, på den dårlige måde. En rummelig bil kan nemt komme til at ligne en kasse, og det er et udseende mange mennesker helst ikke vil have at deres bil har. Så finder man en bil der ser lidt mere fiks ud, men så er der til gengæld ikke plads til det samme antal personer, eller deres bagage. Sådan har problemstillingen været i mange år. Ville man gå på kompromis, eller være ligeglad med udseendet på ens bil, så længe man kunne komme rundt med hele den pukkelryggede?

 

 

I 2017 kan man få det som man vil have det

Sådan behøves det dog ikke at være længere. Vi lever heldigvis i en tid med mange forskellige fremskridt, og heriblandt er muligheden for at eje en bil der kan have plads til store og små, og samtidig se godt ud på vejen. Biler som Nissan Qashqai, Toyota Avensis og Ford C-Max, er alle familievenlige biler som ikke får én til at skære grimasser. Bilerne har udstyret i orden, og er lavet af nogen af de største bilproducenter i verden, så man kan være sikker på at de ved hvordan en bil skal stykkes sammen. Ikke nok med at bilerne har udseendet med sig, men man bliver også overrasket når man sætter sig ind i dem, og finder ud af hvor megen rummelighed der faktisk er gemt inde i dem.

 

Ny bilbeskatning gør det endnu nemmere at vælge

Med de nye danske regler om bilbeskatning, er det blevet meget nemmere at vælge lige præcis den familiebil man gerne vil have. Det der måske var udenfor ens budget for et år siden, kan nu være indenfor den grænse man har sat for sig selv. Det betyder at der nu er kommet endnu flere muligheder for at få det hele til at hænge sammen. Ens udfoldelsesmuligheder er da også blevet forbedret. Hvis man før i tiden har ønsket at tage på bilferie rundt i Europa, men ikke har haft en bil der kunne rumme familien, så er det nu et problem der lettere kan undgås. Og med endnu flere fede familiebiler at vælge imellem, har et i bund og grund aldrig været nemmere at se Europa.